na starinski način

Najbolji recept za LENJU PITU s jabukama: Dodajte jedan sastojak u testo i piće meka i sveža danima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Čestitke

15-02-2024 11:57h
Recept isproban i stvarno je dobar.
Moja čestitka je u prvoj liniji u jasnom receptu. Sve mere su navedene jasno i precizno.
Hvala vam!

V.A.Laki

25-02-2024 17:19h
Најомиљеније јело, не само у ресторанима, у Срној Гори: Лења пита !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: