magija na tanjiru

Remek-delo francuskog poslastičarstva: Vazdušaste PRINCES KROFNE koje se tope u ustima (RECEPT)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Biljana

11-02-2022 20:08h
Ma sta pričate, kakvi bre svedjani i princes krofne. Niko od njih nije ni video princes krofne a kamoli pravio.
Jedino ako su probali kod nas sa Balkana. To na vašoj slici su semle koje oni prave a nemaju veze sa ukusom princes krofni. Testo semli je teško i hlebasto, uopšte nije vazdusasto a fila ima premalo u odnosu na testo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: