da li ste znali?

Najbolji recept: Kako da lako napravite američke „bušne“ krofnice kao iz poslastičarnice?

0

Mali ručni dozer za krofne zauvek će vam olakšati pravljenje ove poslastice! Izuzetno je lagan, pa samim tim praktičniji za korišćenje

foto: Promo
foto: Promo

Malene američke krofnice sa rupom po sredini su nekada bile rezervisane samo za poslastičarnice i za jedenje na plaži leti. Međutim, sada ih možete vrlo lako napraviti i u kućnim uslovima, a ovaj period kada smo uglavnom ušuškani u kućama je idealan za to – pogledajte OVDE kako.

 

Mali ručni dozer za krofne zauvek će vam olakšati pravljenje ove poslastice! Izuzetno je lagan, pa samim tim praktičniji za korišćenje. Malih je dimenzija, pa kad se ne koristi ne zauzima mnogo mesta u kuhinji i nema mnogo delova, pa se pere za tili čas.

 

Dozer za krofne
foto: Promo

 

Šta možete njim da uradite?

 

  • da brže i lakše napravite krofne
  • da sprečite urnebes od prskanja po sebi i svojoj kuhinji
  • da sve krofne budu približno jednake veličine i oblika

Krofnice možete da nafilujete kako god vam je volja!

 

Koja je prednost u poređenju sa velikim dozerima? Neuporedivo niža cena! A može se poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Pogledajte u sledećem videu kako se koristi:

 

 

A koji je to dobar recept za krofnice? Možete iskoristiti bilo koji recept koji imate za krofnice. Ne morate zbog njega da menjate provereno ukusan. A a one koji ga već nemaju evo jednog predloga za testo:

 

Umutiti 2 jajeta i 8 kašika šećera. Dodati 2 dl jogurta, 1dl ulja, vanil šećer, 18 - 25 kašika brašna i prašak za pecivo.

 

Dozer za krofne može se poručiti danas po specijalnoj ceni online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

 

makonda-tracker