san svake domaćice

STRUČNJAK ZA SLATKIŠE: Saznajte kako da ukrasite torte i kolače kao profesionalac!

0

Napunite vrećicu, uvijete je na vrhu kako fil ne bi izlazio, pritiskate kesicu praveći, zahvaljujući nastavcima, fantastične oblike!

foto: Promo
foto: Promo

Obožavate da pripremate torte i kolače, uživate u tom procesu, ali ni jedan komplet koji ste kupili za dekoraciju nije odgovorio na vaša očekivanja: ili je imao malo nastavaka, ili je bio komplikovan za korišćenje, ili ste sa njim pravili haos po kući ili vam je trebalo 100 godina da ga operete nakon korišćenja. Postoji jedan koji će vas zasigurno oduševiti – pogledajte ga OVDE!

 

Set za dekoraciju torti i kolača sa silikonskom vrećicom je potpuno revolucionaran način ukrašavanja poslastica, bilo da govorimo o kućnim uslovima, bilo da izrađujete torte i kolače koje potom prodajete. Njegovi mnogobrojni nastavci kojih ima čak 26 vam omogućuju da izrazite svoju kreativnost, da napravite od šlaga ili fila oblike koje do sada niste mogli!

Kako se šara? Napunite vrećicu, uvijete je na vrhu kako fil ne bi izlazio, pritiskate kesicu praveći, zahvaljujući nastavcima, fantastične oblike!

 

Gde uopšte ima da se kupi set sa ovoliko nastavaka? Možete to da uradite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Cena je super povoljna, a dobro će vam doći za poslastice tokom dolazećih uskršnjih praznika.

 

Ukrašavanje torte
foto: Promo

 

Za razliku od brojnih sličnih „alatki“ koje imaju istu namenu, ovaj se se izuzetno lako pere. Silikonsku vrećicu je mnogo lakše i brže oprati od običnog šprica, jer se u nju lakše mogu staviti prsti i sunđer za pranje.

 

Set za dekoraciju sa 26 nastavaka možete da poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd.

 

makonda-tracker