icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

RECEPT

OSVEŽAVAJUĆI, KREMASTI KOLAČ SA BRESKVAMA: Najlepša letnja poslastica koja će vas očarati na PRVI ZALOGAJ!

Podeli:

Iskoristite sezonu breskvi i napravite ovu laganu poslasticu.

ilustracija
ilustracijafoto: Profimedia

Sastojci:

 

3 jajeta

3 kašike kristal šećera

3 kašike ulja

3 kašike mleka

3 kašike brašna

1 vanilin šećer

1 prašak za pecivo

oljuštene i usitnjene breskve

2 pudinga od slatke pavlake

600 ml mleka

1 šlag krem

 

Priprema:


Umutite jaja, pa dodajte šećer i vanilin šećer i nastavite sa mućenjem. Dodajte ulje, mleko, prašak za pecivo i brašno, pa opet umutite.

 

Tu smesu prelijte u kalup i pecite 15 minuta na 200­°C.

 

Preko vrućeg biskvita sipajte malo mleka da se natopi, poređajte breskve, a preko njih stavite prethodno skuvan puding. Ostavite da se hladi. Dekorišite šlag kremom.


 

 

Inicijalizacija u toku...