Ako ih sečete na manje pravougaonike, dobićete ukusni dodatak, a ako se opredelite za velike kocke ovo jelo može biti glavni deo obroka.
Sastojci:
- 2 filea pilećeg belog mesa
- 300 grama suvog mesa po izboru
- 180 grama kisele pavlake
- 200 grama kačkavalja
- 2 cela jajeta
- 3-5 kašika senfa (po ukusu)
- 3 čena belog luka
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni.
Dobro operite pileći file, pa isecite na tanke šniclice. Ulupajte čekićem za meso i malo posolite, pa poređajte u podmazanoj vatrostalnoj posudi.
Potom premažite meso senfom i dodajte sitno seckan i izgnječen beli luka, pa narendajte kačkavalj. Prelijte sve umućenim jajima i pecite oko pola sata.
Secite na manje pravougaonike, kao bajaderu.
( Glossy )