icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prste da poližete!

SJAJNA IDEJA ZA BOGAT RUČAK NA BRZINU: Slasna i mekana PILEĆA BAJADERA za manje od pola sata (RECEPT)

Podeli:

Ako ih sečete na manje pravougaonike, dobićete ukusni dodatak, a ako se opredelite za velike kocke ovo jelo može biti glavni deo obroka.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 2 filea pilećeg belog mesa
  • 300 grama suvog mesa po izboru
  • 180 grama kisele pavlake
  • 200 grama kačkavalja
  • 2 cela jajeta
  • 3-5 kašika senfa (po ukusu)
  • 3 čena belog luka


Priprema


Zagrejte rernu na 200 stepeni.


Dobro operite pileći file, pa isecite na tanke šniclice. Ulupajte čekićem za meso i malo posolite, pa poređajte u podmazanoj vatrostalnoj posudi.


Potom premažite meso senfom i dodajte sitno seckan i izgnječen beli luka, pa narendajte kačkavalj. Prelijte sve umućenim jajima i pecite oko pola sata.


Secite na manje pravougaonike, kao bajaderu.

 

 

Inicijalizacija u toku...