odličan je!

BEZ TRUNKE ŠEĆERA, A I DALJE SUPERUKUSAN: Recept za domaći kolač sa jabukama koji će vas ODUŠEVITI

0

Napravite ovu sočnu poslasticu po bakinom receptu

foto: Bakina kuhinja
foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

 

3 jaja

100 ml ulja (može manje)

1-2 kašike meda

1 kašičica cimeta

5 kašika brašna

1 kašika griza

1/2 praška za pecivo

2 veće jabuke


Priprema:


Jabuke očistiti i iseći na tanke listiće. Umutiti jaja, dodati brašno sa praškom za pecivo, ulje, cimet, med i kriške jabuka. Sve dobro izjednačiti.

Pleh obložiti pek papirom, pa istresti, poravnati i malo protresti.
Peći na 190 stepeni C oko 50-60 min.

Po želji premazati medom.

 

 

 

makonda-tracker