Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).
Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.
recept jos nisam procitala
valjda se prvo izdinsta meso naravno sa lukom predohdno.
pa dodje tu malo izrendane sargarape i sve ostale djakonije.
e tek na kraju se sipa paradajz i sve lepo sjedinti i krckati na laganoj vatri.
KAKVA VODA kakvi bakraci bre
jer sam paradajz sadrzi puno vode i to je dovoljno,A I UKUSNIJE JE.
ovaj recept bi bio dobar za anasatsiju samo:)
inace NULA od recepta..
PRAVILA KOMENTARISANJA
Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).
Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.
Komentara: 1
gluplji
21-05-2020 12:44hvaljda se prvo izdinsta meso naravno sa lukom predohdno.
pa dodje tu malo izrendane sargarape i sve ostale djakonije.
e tek na kraju se sipa paradajz i sve lepo sjedinti i krckati na laganoj vatri.
KAKVA VODA kakvi bakraci bre
jer sam paradajz sadrzi puno vode i to je dovoljno,A I UKUSNIJE JE.
ovaj recept bi bio dobar za anasatsiju samo:)
inace NULA od recepta..
Prijavi komentar
Odaberite razlog prijave komentara: