recept dana

POSTANITE PRAVI KULINARSKI MAJSTOR: Najukusniji BOLONJEZE sos će oduševiti ukućane!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

gluplji

21-05-2020 12:44h
recept jos nisam procitala
valjda se prvo izdinsta meso naravno sa lukom predohdno.
pa dodje tu malo izrendane sargarape i sve ostale djakonije.
e tek na kraju se sipa paradajz i sve lepo sjedinti i krckati na laganoj vatri.
KAKVA VODA kakvi bakraci bre
jer sam paradajz sadrzi puno vode i to je dovoljno,A I UKUSNIJE JE.
ovaj recept bi bio dobar za anasatsiju samo:)
inace NULA od recepta..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: