jednostavno i ukusno

IZ GRUZIJE PRAVO NA VAŠU TRPEZU: Tradicionalni gruzijski specijalitet - punjeni hleb oduševiće vas na PRVI ZALOGAJ (RECEPT)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Direktno iz Gruzije

20-07-2018 20:06h
Ima i jednostavnijih recepata za hačapuri. To je obično mekano testo s kvascem, koje se tanko razvije u krug oklagijom i pospe rendanim sirom. Krajevi se pokupe i preklope odozgo, pa se opet razvalja u oblik kruga, tako da sir ostane unutra. Stavi se da se peče, a kad je pečeno, vruće može da se premaže puterom. U testo može da se doda kefir i ulje, a fil takođe može da se pravi od više vrsta sira, sitan sir, mocarela, kačkavalj i dr., ko šta ima. Može se dodati i jaje u testo, a i ne mora. Fil se može posuti i odozgo, kao kad se pravi pica, ali je bitno da bude unutar pite.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: