icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Jednostavno, ukusno i dijetalno

Izašla na crtu ruskoj i pobedila: Franscuska salata

Podeli:

  • 11

Mnogi svečanu trpezu ne mogu da zamisle bez ruske, mimoze... ali nakon ove salate svačije mišljenje naglo se menja!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

4 narendane kisele jabuke


4 narendane šargarepe


8 skuvanih i narendanih jaja


kačkavalj ili sir po izboru


posni majonez

 

Priprema:

 

U činiji ređati sastojke - prvi sloj treba da budu jabuke, potom jaja, pa šargarepa, i na kraju sir, piše Kurir. Svaki sloj premazati majonezom sem završnog.

 

Idealna večera sa ukusom Italije: Pica salata će vas oduševiti

 

Sir treba da krasi salatu. Ostaviti salatu da odstoji u frižideru dva do tri sata.

Inicijalizacija u toku...