PREDJELO KOJE SE TOPI U USTIMA

Kremasto i ukusno: Slani rolat od spanaća i sira osvojiće vašu trpezu (RECEPT)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

esma

07-12-2017 11:21h
Moj recept je bolji .Na parcetu maslaca ,moze najmanje pakovanje prodinstati i ostavii da se hladne.ociscen malo obaren spanac ili gotov zamrznut ,pola kilograma je mera, POsolit i pobiberiti U posebnoj vangli umutiti dobro 5 belanaca ,dodati 5 zumanaca 100gr.brasna i prohladjen spanac.Veliki ,pravougaoni pleh obloziti papirom,u moje vreme smo folijom i sipati smesu .Peci u zagrejanoj rerni oko pola sata ,cackalicom se moze proveriti da li je pecen zbog razlike jacine grejaca sporeta Kada se izvadi prevrnuti ga na cistu krpu i urolati.NADEV. Izruciti pavlaku u nekoliko kriska pasiranog tvrdog ,belog sira,kasiku kajmaka i dobro sjediniti.Ohladjen rolat premazati pa redjati tanke lajsnice isecene sunke koja daje utisak pi secenju cik cak ,istrugai 2/3 cela barena jaja i oko 250 gr.kackavalja .tada ga cvrsto zaviti u rolat i prefilovati ostatkom fila koji unapred treba izdvojiti Po njemu istrugai jaje,bolje je samo zumance jer strugano belance se ne razlikuje od fila ,i malo kackavalja istrugati.

jana

07-12-2017 12:51h
@esma
Zaboravili ste prasak za pecivo ide u olat,mislim avna kasicica ili kesca/

ss

13-11-2019 08:29h
@jana
Ne ide prasak za pecivo. nema potrebe, testo samo ispuca. Kada se belanca dobro umute i postepeno (rucno) dodaju ostali sastojci nema potrebe za PP.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: