Idealan recept za vikend ručak!
Dobiti ukusno, meko i sočno meso nije lako. Posebno kada je u pitanju teletina. Sa ovom receptom nećete pogrešiti, pravi se lako u uspeva svaki put, piše Stil.rs
Sastojci: 500 g telećih šnicli, 1 kašika brašna, 2-3 kašike ulja, 2 čena belog luka, mevena slatka paprika, biber, peršun, miks začin
Uputstvo: Šnicle iseći deblje i izlupati, pa propržiti na ulju. Kada se malo zarumene,izvadite šnicle, pa na istom ulju poprzite beli luk, dodajte brašno, alevu papriku, začine i biber pa nalite vodom da biste dobili sos.
Sočno, slasno i hrskavo: Napravite jagnjeće pečenje na zlatiborski način (RECEPT)
Šnicle vratite u sos i kuvajte uz dolivanje vode dok šnicle ne omekšaju. Možete ih izdinstati u ekspres loncu, onda tek budu mekane i neodoljive.
Kada su šnicle skuvane, pospite preko njih malo sitno seckanog peršuna.
Ovako ukusno pripremljeno meso, možete poslužiti sa pomfritom, pire kropmpirom ili pirinčem.