Italijanska kuhinja

Ukoliko nemate vremena za klasičnu pripremu: Ovako se sprema pica supa

0

Ukus je sjajan, bez obzira na to kako vam ime specijaliteta zvuči. Ispratite recept i najdražima poslužite jelo koje će obožavati!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

1 glavica luka


100 gr šampinjona


100 gr paprike


400 gr paradajza iz konzerve


250 gr ljute kobasice


300 ml bistre goveđe supe


100 gr kačkavalja

 

Priprema:

 

Propržite seckani luk na malo ulja, piše Lepa i srećna, pa dodajte iseckane pečurke i papriku i na tihoj vatri pržite da omekša.

 

Idealna večera sa ukusom Italije: Pica salata će vas oduševiti

 

Dodajte paradajz, kobasicu i supu pa kuvajte da se sve ukrčka. Pospite rendanim kačkavaljem i bosiljkom.

makonda-tracker