Ako trebate brzi desert za nenajavljene goste, spas se krije u receptu za čokoladnu tortu koju možete napraviti za dvadeset minuta...
Sastojci: 2 jaja, 50 g kakao praha, 150 g brašna, malo soli, 1 mala kašičica praška za pecivo, 70 g šećera, 6 malih kašičica kokosovog ili biljnog ulja, 50 ml mleka po izboru (pirinčano, kravlje, bademovo), pola kašičice ekstrakta vanile
Uputstvo: Pomešajte suve sastojke. Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 20 minuta u rerni na 180 stepeni.
Tope se u ustima: Napravite kiflice sa filom od kokosa (RECEPT)
Ukoliko želite, možete preko torte rastopiti čokoladu za kuvanje ili posuti prah šećer.
Savet: Na pola pečenja, možete u testo staviti cele kockice čokolade po želji.