spremite što pre

Ručak gotov za pola sata: Napravite zapečeni krompir sa jogurtom (RECEPT)

0

Pečeni krompir iz rerne dobija poseban ukus zahvaljujući mešavini jogurta i začina...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Priprema: Oljuštite krompir, isecite na kriške i prelijte jogurtom izmešanim sa začinima.

 

Pecite u podmazanom plehu ili na pek papiru, oko 40 minuta, na temperaturi od 200 stepeni, piše Lepa&Srećna.


Krompiruša iz zanimljive varošice Vlasotince: Ukus koji se ne zaboravlja

 

 

SASTOJCI

 

4-5 većih krompira

2 kašike ulja

2 kašike gustog jogurta/grčki jogurt

1 kašičica soli

1/4 kašičice bibera ili ljute paprike

1/2 kašičice mente

1/2 kašičice timijana

 

 

makonda-tracker