icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Začinite supu

Paškanat, celer, šargarepa, peršun: Dobra domaća mešavina bez aditiva

Podeli:

Ako želite da izbegnete aditive, napravite sami suvi začin za supu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

2 šargarepe


1 paškanat


lišće peršuna


1/4 korena celera


morske soli po ukusu

 

Priprema:

 

Sameljite povrće u blenderu, pomešajte sa solju. Sušite polako u mlakoj rerni na oko 50 stepeni, oko 4 sata.

 

Origano kao začin i lek

 

Povremeno otvarajte rernu, promešajte povrće i sačekajte da para izađe pa vratite u rernu.

Inicijalizacija u toku...