VREDI PROBATI

Tera siromaštvo a donosi pozitivnu energiju: Ovo bi trebalo da nosimo uvek uz sebe (FOTO)

0

Emotivno, ističe radost u životu. Otpušta negativne osobine, strahove i osećanja na najdubljem nivou

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mentalno, citrin pojačava koncentraciju i revitalizuje um. Odličan je za prevazilaženje depresije, strahova i fobija. Citrin potpomaže unutrašnju smirenost tako da mudrost može da ispliva na površinu.

 

Pomaže analizi situacija i u njihovom usmeravanju u pozitivnom pravcu. Ovaj kamen budi viši um. Nošenjem priveska od citrina prevazilaze se teškoće u pretvaranju misli i sećanja u reči.

 

Emotivno, citrin ističe radost u životu. Otpušta negativne osobine, strahove i osećanja na najdubljem nivou. Doprinosi prevazilaženju straha od odgovornosti i zaustavlja bes. Ovaj kamen vam pomaže da uđete u tok osećanja i postanete emotivno uravnoteženi.


Svaki problem i stres treba svesno izbegavati: Jedan trik pomoćiće vam da naučite kako da balansirate i pronađete put do sreće

 

Fizički, citrin donosi energiju i okrepljuje fizičko telo. Koristan je za ljude koji su posebno osetljivi na spoljne uticaje, poput okruženja i sličnog.

 

foto: Profimedia

Lečenje: Citrin je izvanredan kamen za punjenje i dopunjavanje energijom. Reveribilno deluje na degenerativne bolesti. Citrin stimuliše varenje, slezinu i pankreas. Suprotstavlja se infekcijama bubrega i mokraćne bešike, pomaže kod problema sa očima, poboljšava cirkulaciju krvi, detoksikuje krv, aktivira timus, dovodi tiroidnu žlezdu u ravnotežu. Greje i jača nerve. Citrin je eliminator - pobeđuje opstipaciju i otklanja celulit. Kao eliksir pomaže kod menstrualnih problema i siptoma menopauze poput valunga, usklađuje hormone i smanjuje zamor.


Kada osećate da vas nešto mori: 20 rečenica koje će vam pomoći da povratite volju i ponovo budete motivisani

 

Položaj: Nositi na prstima ili na grlu u dodiru sa kožom. Nošenje šiljka citrina donosi zlatni zrak duha u fizički domen. Odredite položaj gde god odgovara za lečenje. Loptu koristiti za meditaciju. Postavite u ugao bogatstva u svojoj kući ili na poslu, ili ga držite u svojoj kasici. Citrin bledi na suncu.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker