Dan za Vas

Prava ženska priča 2. jula sa Draganom Jovanović

0

Dragana Jovanović, renomirani life, health & business coach i trener za lični razvoj održaće svoj popularni događaj namenjen ženama Dan za Vas u posebnom, letnjem izdanju 2. jula na ekskluzivnoj lokaciji splava PORT by Community.

foto: Promo
foto: Promo

Uz činjenicu da je Dan za Vas već tradicionalno prepoznat kao jedan od najznačajnijih besplatnih događaja za žene koji promoviše lični razvoj i na kojima Dragana Jovanović svaki put okupi žene svih generacija oko značajnih i zanimljivih tema, ovoga puta, tema Dana za Vas nosi naziv Prava ženska priča.

Pozivam dame na dvadesettreći besplatan Dan za Vas - Prava ženska priča, koji kroz različite teme i goste slavi autentičnost. Uspostavljanje balansa između našeg pravog ja i svega onoga što život postavlja kao izazov je moguć jedino ukoliko smo svesni svojih vrednosti i potreba. Kroz iskustvo autentičnih gošći i predavača moći ćemo zajednički da čujemo da postoje različiti načini, alati i veštine koji nas vode ka istom cilju - unutrašnjoj sreći. Dan za Vas je za nas žene, učesnice i predavače, istovremeno prilika da se sretnemo i upoznamo sa svima onima koji smatraju da su briga o sebi i lični razvoj važni,“ naglašava Dragana Jovanović.

 

Predstojeći Dan za Vas ponudiće svim učesnicama ovog kreativnog događaja jedno drugačije i posebno izdanje u atmosferi jednog od najpopularnijih lokacija na letnjoj sceni beogradskog noćnog života, koji po prvi puta svoja vrata otvara za jedan dnevni event. Takođe, centralni deo Dana za Vas će biti veliki regionalni panel Prava ženska priča koji ima za temu žensku snagu i autentičnosti. U panelu će uz Draganu Jovanović učestvovati Zoe Kida, pevačica i​ tekstopisac benda Zemlja Gruva, Dijana Tepšić, ​Luna Lu, autorka web serijala ​Talija i Beba Dragić, ​konsultant za medije i komunikaciju. Panel moderira Saša Simović.

 

Učesnice će imati priliku da interaktivno učestvuju u svim radionicama, a neće izostati ni vremena za ženski networing i druženje uz Grand aroma kafu i ženski party, s kojim se zatvara događaj.

 

Dan za Vas se održava u trajanju od 10:00 do 14:00 časova na lokaciji PORT by Community, Ušće bb Novi Beograd!

 

Prijave za Dan za Vas primaju se isključivo putem e maila na: lifecentar.danzavas@gmail.com; pre dolaska na događaj, prijave su obavezne.

 

 

makonda-tracker