Obratite pažnju

Univerzumov način komunikacije: 8 stvari koje će vam se događati onda kada bude vreme za ispunjenje želja

0

Oni malo umešniji i čija intuicija radi besprekorno znaju da postoji tačno osam znakova koji ukazuju da želje samo što se nisu ispunile...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predstavljamo vam listu stvari na koje treba da obratite pažnju, možda je red došao i na vas!

 

1. Poboljšana intuicija

 

Osećate da će vas neko kontaktirati i to se dogodi. Znate šta će vam neko reći ili odgovoriti. Tačno u reč! Što vam je intuicija jača, to vam je lakše da se pripremite za događaje koji slede. Takvo iskustavo "osećam da znam" govori vam da se frekvencija vaše stvarnosti počinje ubrzavati i da ste na putu do manifestovanja vaše namere.

 

2. Viđate niz 111 ili 11:11

 

Prema numerolozima, takozvani "Anđeoski brojevi" 111, 1111 i 11:11 ukazuju na to da se stvari u vašem životu usklađuju i teku u pravom smeru. Možda ćete primetiti ove brojeve na raznim mestima ( na satu, tablicama automobila, zgradama koje posećujete ili čak na računima...) Bez obzira na to gde se pojave, to je ohrabrujući znak da Zakon privlačenja radi za vas!

 

Otklonite sve sabotere: Ubrzajte proces ostvarenja SVIH vaših želja OVAKO
 

3. Bolji i dublji snovi

 

Kada učite kako koristiti Zakon privlačnosti u njegovom punom potencijalu, imate poverenja u svemir. Rezultat je bolji san koji vam pruža više odmora, budite se osveženi i puni energije. Osim toga, verovatno ćete shvatiti da vaši snovi imaju bolju kvalitetu. Vaša podsvest reaguje na vaš namerni izbor ljubavi, a ne straha i zbog toga ste manje teskobni. Dakle, ako uživate u živopisnim, prekrasnim snovima, vaš potencijal manifestacije definitivno se podiže.

 

4. Pojava duhovnih vodiča

 

Postoje li neke životinje ili totemi koji vam nešto posebno znače? Možda ste skloni tome da povežete određenu vrstu ptice sa osećanjem sreće ili su vas možda dosadašnja iskustva dovela to toga da predmete poput belog pera ili kamen u obliku srca smatrate ličnim znakom. Kada vibrirate na visokoj frekvenciji i Zakon privlačnosti radi za vas i viđaćete sve više ovakvih znakova koji će vam govoriti da ste na pravom putu. Ako ne mislite da imate duhovnog vodiča, odvojite malo vremena za meditaciju u kojoj ćete se povezati sa simbolom svojih namera.

 

Nastavakl pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker