Zanimljiva priča

Ako želite da privučete profit u vaš život: Ovako je Džim Keri predvideo višemilionsku budućnost (FOTO)

0

Svi danas znamo da je Džim Keri rođeni zabavljač, ali dok se borio za svoje mesto pod suncem ni njemu se nije činilo da je baš tako... Naime, kao mlad, Džim je zajedno sa članovima svoje porodice morao mnogo da radi, kako bi mogli da vode normalan život.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok je Džim Keri još bio dečak njegov otac ostao je bez posla. Čitava porodica morala je da živi u kamp prikolici kraj njihovih rođaka, ali i da radi punom parom, kako bi preživeli. Džim je osmočasovnu smenu u obližnjoj fabrici odrađivao i posle škole.

foto: Profimedia

S druge strane, učitelj bi mu dozvoljavao da na kraju dana pred drugarima izvodi svoje komičarske nastupe pod uslovom da bude miran na časovima. Znao je Keri i da ode na spavanje u cipelama za ples, za slučaj da treba da razveseli svoje roditelje usred noći...

 

Džim Keri SAM pobedio depresiju: Ovako sam skinuo masku koju sam nosio godinama (FOTO, VIDEO)

 

Krenuo je put stendapa sa 15 godina, kad ga je otac odveo u Juk Juk klub u Torontu. Nosio je žuto odelo koje mu je majka sašila, a njegov debi je tako loše prošao da je posumnjao da će uopšte moći da zaradi nešto kao zabavljač. Srećom, istrajao je i polako počeo da stiče popularnost kao stendap komičar. Godinu dana kasnije, napustio je školu da bi mogao da se posveti karijeri.

 

Nakon tragičnog događaja: Holivudski glumac i komičar NEPREPOZNATLJIV!

 

Sa 19 zaputio se u Holivud, ali je kao i većina mladih glumaca željnih uspeha saznao da je on nedostižan. Slomljen i depresivan, Keri se 1985. odvezao svojom polovnom "tojotom" na brdo iznad Holivuda. Posmatrajući panoramu Los Anđelesa odatle je sanjao uspeh na javi. Da bi se bolje osećao, Keri je sebi ispisao ček na 10 miliona dolara "za pružene glumačke usluge", datirao ga na 1995. godinu i stavio u novčanik.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ček je ostao tamo sve dok se nije raspao, ali je Keri u međuvremenu uspeo. Zaradio je milione od filmova "Ajs Ventura" i "Glupan i Tupan".

foto: Profimedia

Kad mu je otac preminuo 1994. godine, Keri je taj ček ubacio u njegov sanduk...

makonda-tracker