ostanite istrajni

5 potpuno ostvarivih novogodišnjih odluka: Evo kako da zaista ostvarite velike ciljeve bez mnogo muke

0
Godina se bliži kraju, pa je ovo idealno vreme da sumiramo šta smo tokom nje zaista postigli. Ukoliko niste zadovoljni, ne brinite - pred nama je još jedan novi početak i još jedna prilika.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pre Nove godine obično imamo velike planove, ali nam često ne polazi za rukom da ih ostvarimo. Međutim, ukoliko se budete pridržavali ovih malih pravila, sledećih deset novogodišnjih odluka možete sprovesti u delo vrlo lako.

 

Užitak za celu porodicu: Evo kako napraviti neodoljive novogodišnje kolačiće (RECEPT)

 

1. Odluka: Rešiću se viška kilograma i konačno steći kondiciju.

 

Ovo je jedna od najčešćih novogodišnjih odluka, a nema mnogo filozofije u vezi s tim kako je ostvariti. Jednostavno je neophodno da se hranite zdravije i redovno vežbate. Zvuči jednostavno iako zapravo nije - slažemo se.

 

Kako je ostvariti? Razmišljajte o tome kako je svaki dan nova avantura, a svaki korak vodi vas bliže cilju. Počnite sitnim koracima, najpre se lišite slatkiša, kada se naviknete na ovakav način ishrane, izbacite belo brašno... Takođe, nemojte utrčati u teretanu i već prvog dana vežbati do upale mišića od koje ćete se oporavljati danima - počnite jednostavnim i laganim vežbama i svakih nekoliko dana pomerajte lestvicu sve više.

 

2. Odluka: Upoznaću nove ljude.

 

Osećate da ste upali u rutinu i da vam treba neka promena? Novo društvo, nove prilike za flert i nesvakidašnje situacije u koje ranije niste upadali mogu promeniti vaš život iz korena. Takođe, ovo su prilike da utičete na svoju karijeru, izgradite prijateljstva koja će trajati ceo život, pronađete svoju savršenu polovinu ili jednostavno učinite svaki dan zabavnim.

 

Potrošite 0 dinara i izmamite mnoštvo osmeha: Najoriginalniji novogodišnji pokloni koje možete napraviti sami (FOTO)

 

Kako je ostvariti? Budite otvoreniji prema ljudima, budite nasmejani i pozitivni u svakoj situaciji, ne stidite se da sami priđete nekome, izlazite na mesta na koja ranije niste kročili...

 

3. Zaradiću još više novca.

 

Čak i milijarderi, verovali ili ne (a možda posebno oni), često razmišljaju o novcu, brinu zbog njega i uvek žele još!

 

makonda-tracker