10 stvari koje žena ne sme da radi zbog ljubavi

0
Svaka duža veza zahteva žrtve i ustupke, ali to ne znači da morate da pristanete na svaku glupost koju vam partner predloži.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1. Želi da se tetovirate

Otkada je tetoviranje dokaz ljubavi i predanosti? Iako može zvučati romantično, tetoviranje je mnogo  veća odluka nego što se isprva čini. Ukoliko vam se ideja ne sviđa, nemate zašto da idete pod iglu da biste dokazali svoju privrženost partneru.

2. Stalno plaćate zajedničke račune

Prošlo je mnogo vremena otkada su žene u potpunosti ovisile o muškarcima, ali to ne znači da vas on ne bi magao koji put da izvede u svom trošku. Ne treba isprazniti novčanik, ali ni zaboraviti da je čašćenje ipak kavaljerski potez.

3. Želi čudne stvari u krevetu

Na polju seksualnosti je uviek zabavno eksperimentirati, ali poanta je da odnos bude obostrano zadovoljstvo. Želi li nešto što niste spremni da date, odlučno mu kažite ne.

4. Suzdržavanje telesnih potreba

Obe strane u vezi moraju da prihvate da naše tielo ima i ne tako privlačnu stranu. Na dnevnoj bazi to bi bilo puštanje vetrova. On se jednostavno mora pomiriti sa činjenicom da vaše tielo funkcioniše isto poput njegovog.

5. Želi da zaboravite prijateljice

U početku želite da provedete svaki trenutak zajedno,ali kako vrieme odmiče, morate da ga uvedete u krug svojih prijatelja. Postoji šansa da mu se neki neće sviđati i to treba poštovati. Ali nikako ne dopustite da vam zamera ili zabranjuje druženje sa osobama koje mu se nisu dopale. Ko kaže da njegovi prijatelji vama ne idu na živce?

6. Ne da vam daljinski upravljač

Zvuči banalno, ali uopše se ne radi o televizijskom programu. Svojatanje daljinskog upravljača može biti način dominiranja  i ako mu pređe u naviku, takav će vas partner istisnuti i na drugim poljima u životu. Kompromis je najbolje rešenje.

7. Traži da volite njegov hobi

Pecanje? Odlično. Paintball? Može i to. Kompjuterske igre? Zašto ne! Penjanje na stene? Tu ćemo stati. Lepo je što želi da vas uključi u stvari koje voli, ali niste dužni da trošite svoje vrieme na hobije koji vas ne zanimaju. Umesto toga, više sekoncentrišite na aktivnosti koje vas oboje privlače.

8. Svaki praznik morate da budete kod njegovih

Odnos s njegovom porodicom bi uvek trebalo da bude u redu ali insistiranje da svakog praznika budete za stolom s istim ljudima može biti naporno. Dogovorite ručak kod svojih ili mu predložite da provedete poseban dan zajedno.

9. Morate da odustanete od svojih prehrambenih navika

On voli vegansku ishranu, a vi ne želite da se odreknete mesa i sireva? Neka se pomiri s time. Izgled tanjira menjaćete zbog sebe, ne njega. Isto tako, vi poštujte njegove kulinarske odabire.

10. Bira vam vam odeću

Svako ima pravo na komentar tuđih krpica, ali onog trena kad partner od vas traži potpunu zamenu ormara, zapitajte se šta tačno želi od vas. Odeća je način na koji želite da predstavite sebe svetu u skladu sa svojim mogućnostima i ako mu se to ne sviđa, najbolje je da se pozdravite.

Izvor: Zadovoljna.hr

TAGOVI: Living
makonda-tracker