Šta je i čemu služi vaginalni lifting?

0
Najnovija tehnologija u estetskoj hirurgiji donela je i vaginalni lifting, a budući da naše dame još nisu upoznate sa ovom tehnikom intimne estetike koja je postala apsolutni hit u svetu i u Srbiji je nedavno izvršena prezentacija ovog zahvata

Već sedam godina uspešno plasiram najkvalitetnije brendove i materijale u svetu podmlađivanja lica i tela u Srbiji i svim regionalnim zemljama. Pratim  korak sa inovacijama podmlađivanja i svake godine u ponudu unesem nešto najnovije i veoma kvalitetno za svoje krajnje korisnike. U ovom trenutku u svetu se organizuju međunarodni kongresi isključivo na temu vaginalne estetike koja postaje izuzetno popularna. Imajući u vidu činjenicu da su naše dame izuzetno osetljive kad je lepota u pitanju, shvatam da se trenutak da im ponudim viši oblik podmlađivanja. U ovom trenutku pokrećem svest o kulturi, negovanju i podmlađivanju intimne regije na jedan viši nivo.

Piše: Dr. Kiro Akardo, hirurg

Sigurna sam da će oblast vaginalne estetike veoma brzo zaživeti kao i svi ostali oblici podmlađivanja. Pre svega iz estetskih razloga, a zatim i terapijskih, naše dame vrlo brzo će shvatiti da je isto toliko važno da u svakoj situaciji osećaju svoje telo kao perfektno.

ŠTA JE ZAPRAVO VAGINALNI LIFTING?

Vaginalni lift ili stručnije rečeno WAGS (Women Antiaging Gynecological System) podrazumeva sužavanje vaginalnog mišića koji može da se opusti ili ošteti kao posledica porođaja, a što može da deluje veoma iritantno i frustrirajuće na život jedne žene. U tom slučaju vrlo jednostavnim i brzim metodom uz pomoć takozvanih Narrower Niti reparira se i funkcionalno regeneriše vaginalno tkivo.

ŠTA OBUHVATA ZAHVAT?

Tretman podmlađivanja intimne regije obuhvata i korišćenje mezokoktela koji sadrže takozvane fito hormone koji imaju veliki značaj u otklanjanju problema kao što su bolni odnos, poremećaj sekrecije… U svrhu finalizacije liftinga, naše dame prvi put biće u prilici da nastavak podmlađivanja obave kod kuće. Naime, komplet od četiri vrste seruma za tretmane i negu intimne regije moći će da aplikuju same u kućnim uslovima ili gde god da se nađu.

DA LI JE ZA OPERACIJU POTREBNA POTPUNA ANESTEZIJA?

Sama intervencija vaginalnog liftinga radi se uz primenu lokalnog anestetičkog sredstva i traje oko dvadesetak minuta. Metoda je veoma brza i neinvazivna, a klijentkinja je posle nekoliko časova spremna da se vrati svakodnevnim aktivnostima.

CENA

Shodno trenutnim potrebama na našem tržištu i zahtevima naših klijenata, sigurna sam da će i potrebe za ovom vrstom liftinga u istoj meri biti atraktivne. Shvatam da su želje i mogućnosti naših klijenata često u koliziji i da ne može svako od nas da priušti sebi ozbilje korekcije i tretmane. U ovom trenutku mogu da potvrdim da će intervencija biti dostupna većini naših dama jer će cena iznositi oko 700 evra.

DEPRESIJA ZBOG VAGINE 

Svakako da nerešeni problemi u funkciji intimne regije kod žena vode nezadovoljstvu, frustraciji pa čak i u depresiji i neretko se teško izlazi iz začaranog kruga te vrste. Na našu veliku sreću, težeći da se i u tome usavršavamo, u mogućnosti smo da od danas ponudimo apsolutno rešenje za pomenutu vrstu problematike. Spremni smo da otvoreno govorimo o tome i da na što jednostavniji način učinimo život naših klijentkinja kvalitetnijim, a sada kada u rukama imamo ključ, to je mnogo jednostavnije.

Šeron Ozborn - Podmlađivanje vagine

Televizijska voditeljka Šeron Ozborn nedavno je priznala da je najbolnija kozmetična opreacija kojoj se podvrgla bio vaginalni lifting. Naime, ona je želela da se podmladi u svakom smislu pa je na red došla I njena intimna regija. Slavna crvenokosa rekla je da je njen suprug prezadovoljan krajnjim rezultatom.

 

makonda-tracker