Story i Tetra Pak vam poklanjaju

0
Zahvaljujući novom sistemu otvaranja HeliCap™ 23 vodeće svetske kompanije za preradu i pakovanje hrane Tetra Pak®, mleko sada možete da otvorite samo u jednom potezu. Novi zatvarač dizajniran je tako da omogući potrošačima jednostavno rukovanje, lakše otvaranj

HeliCap™23, novi zatvarač, funkcioniše po sličnom principu kao i prethodni. Inovacija se sastoji u tome da je folija sada integralna sa ambalažom i cepa se pri prvom otvaranju. Naime, zupci koji se nalaze sa unutrašnje strane novog zatvarača, spiralnim pokretom na dole presecaju zaštitnu foliju, omogućujući da sada uz manje napora potrošači otvore svoj omiljeni proizvod u samo jednom potezu. HeliCap™ 23 zatvarač odlično prijanja, garantuje otvaranje bez napora, a istovremeno pruža dovoljno otpora tako da potrošač lako može da primeti kada je zaštitni prsten na zatvaraču prvi put  prekinut.

Tetra Brik Aseptic litarsko pakovanje sa novim zatvaračem HeliCap™ 23 omogućava da jedna od najprodavanijih porodičnih ambalaža kompanije Tetra Pak postane još konkurentnija na tržištu. Novi zatvarač daje mogućnost ponovnog otvaranja i zatvaranja bez ikakvog prosipanja.

Poštujući tradiciju da Tetra Pak ”ŠTITI ŠTO JE DOBRO”, ali i čini proizvode dostupnim svuda u svetu uz konstantna unapređenja, HeliCap™ 23 je našao svoje mesto kod potrošača, jer je upravo njima i namenjen radi veće funkcionalnosti i što jednostavnijeg  korišćenja.

Više detalja o HeliCap™ 23 zatvaraču možete pronaći na www.tetrapak.rs

Ukoliko želite da osvojite pokolon paket, pošaljite mejl OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

 

makonda-tracker