Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života u Beogradu

0
Treći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravog života, Mivela Wellfit, održaće se od petka 17. do nedelje 19. maja ove godine u Belexpocentru u Beogradu, u terminu od 10h do 19h.

Organizatori predviđaju da će sajam  okupiti više od 50 vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitnes i bodibilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, opreme za dijagnostiku, oporavak i rehabilitaciju, osiguravajućih društava… Oni će tokom trajanja Sajma imati priliku da predstave svoje proizvode, sretnu se sa posetiocima i približe im svoju ponudu. Naglasak je na  konvencij koja će  biti posvećena sve prisutnijoj pilates industriji.

Misija  sajma je predstavljanje fitnesa i velnesa kao jednog od najvažnijih trendova današnjice, dok im je vizija da WELLFIT postane nezaobilazno mesto istinskih ljubitelja zdravog života.

- Želja nam je da na jednom mestu okupimo sve one koji učestvuju ili doprinose fitnes i velnes sceni,  da se  podigne nivo svesti građana Srbije o vođenju  računa o zdravlju  i da se širokoj javnosti predstave svi mogući načini prevencije i samomedikacije - naglasili su organizatori.

U okviru Mivela WELLFIT sajma sigurno će omiljeno mesto biti Body&Mind radionice za opuštanje - mesto na kome će posetioci moći da uživaju i saznaju kako da se opuste posle naporne radne nedelje.

Sve ovo i još mnogo više je svakako razlog za sve one koji vole život, žive ili bi želeli da žive zdravije, da dođu i budu i sami deo ovog događaja.

makonda-tracker