Tradicionalno UNIQA druženje sa novinarima

0
Pobednicima prvog novinarskog konkursa UNIQA Press Award 2012 dodeljene su nagrade na tradicionalnom druženju predstavnika UNIQA osiguranja sa medijima.

Prvo mesto i  produženi vikend u Beču za dvoje pripao je Vesni Lapčić iz Sveta osiguranja, drugo mesto i vikend u Aranđelovcu u hotelu Izvor pripali su Neveni Madžarević sa TV B92 i grupi autora - Vladimiru Lesnikovu, Žarku Đoliću i Željku Regodi iz revije SAT plus, dok je treća nagrada - vaučer za spa centar City wellness u Beogradu za dve osobe pripao Biljani Kuzmanović sa TV Lav iz Užica. Nakon dodele nagrada, najavljen je i novi konkurs, na koji će svi zainteresovani moći da šalju priloge i tekstove na temu osiguranja, do kraja januara 2014. godine.  

Pored toga, predstavljeni su i rezultati za prvi kvartal 2013. godine u kome je zabeležena stopa rasta od približno 21,31 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Kako bi dodatno podsetili javnost na važnost prevencije u očuvanju zdravlja, i ukazali na pogodnosti koje nudi MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje, predstavnici kompanije najavili su posetu MedUNIQA mobilnog centra za brigu o zdravlju, jedinstvenog kamiona koji će od 10. do 16. maja posetiti Novi Sad, Beograd i Kragujevac, a u kome će klijenti UNIQA osiguranja biti u mogućnosti da besplatno provere zdravstveno stanje svog organizma.

TAGOVI: 123promocija
makonda-tracker