Velika evropska senzacija: MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju stiže u Srbiju!

0
U okviru MedUNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, UNIQA je pripremila posebno iznenađenje za sve svoje klijente i građane Srbije - MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju, jedinstveni kamion koji će posetiti Srbiju od 10. do 16. maja. Ta putujuća lab

 Za sve preglede zadužen je tim od 11 profesionalaca - doktora, medicinskih sestara i asistenata koji su spremni da u svakom trenutku izvrše planirane preglede pacijenata, ali i da na osnovu dobijenih rezultata na licu mesta pruže savete za očuvanje i poboljšanje zdravlja. Posebne savete o pravilnoj hrani i adekvatnoj fizičkoj aktivnosti, pružaće dr Feelgood.

- Imajući u vidu važnost prevencije za očuvanje zdravlja, želeli smo da i građanima Srbije pružimo mogućnost da bez ikakve nadoknade, urade najvažnije preventivne analize i provere svoje zdravlje. Ovo je jedna od pogodnosti koje UNIQA inače nudi kroz MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje, koje građanima omogućava organizaciju i pokriće troškova lečenja u preko 300 najboljih privatnih i državnih zdravstvenih ustanova u zemlji. Za iznos već od 15 evra mesečno, građani dobijaju maksimalnu efikasnost, komfor, pregled u željenom terminu, kod izabranog lekara i u željenoj zdravstvenoj ustanovi. MedUNIQA kontakt centar je klijentima  na raspolaganju 24 časa dnevno. Tokom boravka MedUNIQA mobilnog centra za brigu o zdravlju,  jedinstvenog i senzacionalnog kamiona, preventivne preglede može da obavi oko 400 građana, a prosečno vreme zadržavanja u kamionu je oko 45 minuta - rekla je Sonja Marić, direktor marketinga UNIQA osiguranja.


Tokom šest dana, MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju će posetiti Novi Sad, u kome će boraviti 10. i 11. maja, pored Gradske kuće u Ulici Kralja Aleksandra, Beograd u kome će boraviti od 12. do 15. maja, ispred Tržnog centra Ušće i Kragujevac 16. maja, gde će biti smešten ispred Gradske skupštine, u Bulevaru Zorana Đinđića. Za preglede će biti otvoren svakoga dana od 10 do 20 časova, a svi građani od 18 do 65 godina starosti, koji se do 10. maja prijave za MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje, mogu zakazati preglede preko UNIQA Kontakt centra na broj telefona 011 20 24 100,  sve dok ima slobodnih termina u kamionu.

MedUNIQA mobilni centar za brigu o zdravlju je dugačak 16,5 i širok 6,5 metara, težak 35 tona i zauzima površinu od 60 metara kvadratnih, futurističkog je izgleda, delo je dizajnera Luiđija Kolanija i opremljen je vrhunskom opremom.

 

 

makonda-tracker