Šta je kvantna harmonizacija

2
Koliko bi se promenio vaš život kada biste imali više svesnosti, radosti i opuštenosti u svakom trenutku? Na koji način možete to postići? Kome je namenjena i kako se primenjuje ova metoda, govori naša stručna saradnica dr Vesna Danilovac, life coach ICI Berli
Foto: Shutterstock, Story arhiva
Foto: Shutterstock, Story arhiva

Kvantna harmonizacija (QH) moćna je i efikasna metoda prirodnog lečenja i samoisceljenja putem čiste svesnosti. Ona predstavlja spoj starih istočnjačkih spiritualnih učenja - Metode 2 tačke i zapadnjačkih znanja savremene nauke - kvantne fizike i psihologije. Naučno je priznata, a stara je hiljadama godina. Isceljenje podrazumeva harmoniju uma i tela. Primenom Metode 2 tačke i čistom svesnošću, inicira se stvaranje kvantnih talasa i spontano se ulazi u osećaj povezanosti i bezuslovne ljubavi. Kada savladate ovu veštinu, u svakom trenutku imaćete mogućnost izlaska iz sopstvenog uma i stalne mentalne aktivnosti - sopstvenog autopilota, po kojem živi 95 odsto ljudi. Svaki čovek ima urođenu sposobnost da pomogne sebi i drugima. Ovom tehnikom možete naučiti da harmonizujete i transformišete: fizičku ili emocionalnu bol, različitu simptomatologiju, blokade, veze, posao, finansije, stvarajući potpuno nove mogućnosti i strukturu svoje stvarnosti. Može je naučiti i primenjivati svako. Radi se blagim dodirima, pokretima ili na daljinu. Primenjuje se u radu na sebi ili sa drugim ljudima. Deluje još satima i danima nakon rada. Možete je primenjivati dok vozite kola, sedite, ručate... Rezultat je neosporan, a metoda je vrlo jednostavna. Utiče na ljude, kućne ljubimce, biljke, odnose...

 EDUKACIJA KVANTNE HARMONIZACIJE

Ona je efikasan alat samopomoći, daje trenutne rezultate i uspešno rešava dugogodišnju problematiku. Efektivnost i brzina promene je ono što najviše iznenađuje i zbunjuje sve ljude pri prvom susretu i u radu sa ovom metodom. Jednostavnim načinom postiže se duboka relaksacija, mir i harmonija. Lako se uči i prenosi drugima, a njome možete da dosegnete više nivoe ljubavi, mira, zdravlja, blagostanja i uspešnosti. Sami kreirate svoj produktivniji i radosniji način življenja. Postajete srećniji, čineći i druge takvima. Meni, kao i  mnogim ljudima sa kojima radim kvantna harmonizacija promenila je život. Želim da vas inspirišem na ovakvu promenu.

 

INDIVIDUALNI TRETMAN

U svojoj praksi kvantnu harmonizaciju najčešće primenjujem pojedinačno ili kao dodatnu metodu u koučingu, kod osoba koje su želele da unaprede zdravlje, psihofizičko stanje ili neki segment svog života. Nakon samo jedne sesije, postiže se potpuni balans, opuštenost i osećaj sreće. Nestaju i rešavaju se dugoročno različiti akutni ili hronični bolovi, ograničena pokretljivost, nesanica, loše raspoloženje, gubitak motivacije i zainteresovanosti. Uspešno se eliminišu različiti strahovi, dileme, blokade, anksioznost. Takođe, kod osoba koje su radile na unapređenju blagostanja, gde je tema rada bio novac, dogodile su se pozitivne promene na polju finansija. Usklađeni su međusobni odnosi u porodicama, unapređeni su ili promenjeni različiti poslovni angažmani, gde je tema rada bio posao. Osobe koje su bile pred razvodom harmonizovale su svoj odnos sa partnerom i sačuvale brak. Njome se razgrađuju opterećujući događaji iz prošlosti, negativna stanja i emocije. Veoma često klijenti doživljavaju osećaj bezuslovne ljubavi koji ih ispunjava. Promenom i otklanjanjem negativnih uverenja kojih nekada nismo ni svesni, pozitivno menjamo i kreiramo svoj život, podižući sopstvenu uspešnost.

Ova metoda komplementarna je sa svim medicinskim metodama i svim alternativnim metodama lečenja, bez negativnih efekata. Praktikujući QH podstičete prirodan i spontani proces isceljenja. Harmonizuju se svi nivoi vašeg organizma (fizički, mentalni, emocionalni i spiritualni). Zdravlje je harmonija, pa više mira i harmoničnosti znači i više zdravlja. Kroz harmoniju koja je u vama, ostvarujete onu sa drugim ljudima.

Piše: dr Vesna Danilovac, life coach, ICI Berlin

 

BATA ŽIVOJINOVIĆ: Ubrzano ozdravljenje

Ovu metodu primenjivala sam u radu sa glumcem Batom Živojinovićem nakon što je doživeo moždani udar. Sprovodila sam je u direktnom kontaktu, ali i na daljinu. U periodu dok je bio životno ugrožen, nakon tretmana, vrlo brzo je dolazilo do stabilizacije i normalizacije vitalnih životnih parametara kao što su krvni pritisak, srčani rad, temperatura tela... Promene su bile vidljive i merljive odmah putem aparata ili laboratorijskih analiza.

Njegovo zdravstveno stanje polako se harmonizovalo. Vraćala se funkcionalnost i normalizacija rada svih organa podstaknuta samoisceljenjem, putem kvantnih talasa. Pored standardnih medicinskih tretmana proces ozdravljenja bio je značajno unapređen primenom ove i još nekih drugih metoda. Radimo i dalje gotovo svakodnevno i verujem da će efekti biti njegovo ozdravljenje i vraćanje svim normalnim životnim aktivnostima - kaže Vesna.

 

 

makonda-tracker