Ženski dan: Opustite se pred jesen

0
Radionica masaže namenjena je svim ženama koje žele da nauče više o svom telu, zdravlju i energiji. Kurs masaže i samomasaže održaće se u Kulturnom centru REX, u subotu, 25. avgusta, od 15h do 20h

Zbog velikog interesovanja ponavljamo radionicu masaže i samomasaže - i to će ovog puta trajati duže nego obično, od 3 do 8 popodne (uz nekoliko pauza), kako bismo stigle da savladamo sve korisne tehnike kojima pomažemo sebi i nama dragim ljudima. 

Radionica masaže namenjena je svim ženama koje žele da nauče više o svom telu, zdravlju i energiji. Tehnike koje ćemo učiti pomažu da lakše podnesete svakodnevne napore, oslobodite se stresa i umora, kao i da na vrlo prijatan i ispunjavajući način obogatite odnose sa vama dragim i bliskim osobama.  

Radionicu će voditi Ana Milutinović koja se profesionalno bavi masažom još od 1992. godine, a od 2001. vodi i kurseve i seminare masaže. U tretmanima i predavanjima koristi i kombinuje bogata znanja i iskustva iz oblasti klasičnih relaksacionih i terapeutskih masaža, akupresuje, refleksologije, Su Jok terapije, primenjene kineziologije, ajurvedske masaže, joge, istočnjačkih borilačkih veština... 

 Radionica je otvorena i besplatna za sve žene! Prostor i program su prilagođeni ženama sa invaliditetom, kao i ženama koje bi povele svoju decu (samo nas obavestite kakve potrebe imate da bismo mogle da vas podržimo na odgovarajući način).  

Potrebno je da ponesete  peškir za plažu ili prostirku na kojoj inače vežbate, manje ćebe, vreću za spavanje, šta god slično imate – i obučete udobnu i slojevitu garderobu. Radionica je idealna za rad u paru, pa pozovite drugaricu, koleginicu, mamu ili ćete već upoznati nekoga na radionici. 

U maloj pauzi i dok se okupljamo imamo čaj, kafu, vodu, voće, ponešto slatko i ... puno ženskih aktivističkih materijala i knjiga! Trudićemo se da i ovoga puta donesemo besplatne primerke ženskih publikacija, knjiga i brošura. 

Ove i prethodne godine (2012. i 2011.) program Ženski dan traje zahvaljujući podršci fondacije Rekonstrukcija Ženski fond i Kulturnog centra Rex. Program je inače započet još 2008. u organizaciji Žena na delu, a 2010. smo imale podršku Asocijacije za žensku inicijativu. 

Trudićemo se da i ove godine ponudimo šarolik, poučan, zanimljiv i radostan program u dobro poznatom prostoru Kulturnog centra Rex.

Očekuje vas godina sa mnogo uzbuđenja na Ženskom danu svake poslednje subote u mesecu!

 

makonda-tracker