SAVRŠENO

5 SUPER IDEJA za poklon za 8. mart koji su bolji od cveća: Žene će biti oduševljene, a vi nećete potrošiti MNOGO NOVCA

0

Uz malo mašte i kreativnosti poklon može da bude autentičan, ali i vrlo koristan 

ORIGINALNI POKLONI ZA 8. MART
ORIGINALNI POKLONI ZA 8. MART foto: Shutterstock

Ceo svet danas proslavlja 8. mart "Dan žena". Muškarci tragaju za savršenim poklonom za svoje dame, ali mnogi od njih, po navici, se odlučuju za cveće.

 

Iako ono može da bude zaista lepo, mora se priznati da je već pomalo dosadnjikavo, osim ako to nije buket od 101 ruže... Ipak, taj poklon košta pozamašnu svotu novca, koji se može potrošiti na mnogo lepši način.

 

Ukoliko i vi nemate ideju šta da poklonite devojci ili supruzi za 8. mart pogledajte neke od naših preloga, možda vam se dopadne, a njoj će sigurno.

 

 

1. Vaučer za spa i masažu

 

Žene vole da se ulepšavaju i uživaju u tretmanima koji će učiniti da se osećaju bolje i lepše. Mnogi saloni nude kozmetičke usluge, masažu, boravak u spa centru i tome slično po povoljnim cenama, a postoje i vaučeri, koji su savršeni za poklon za 8. mart. Sigurni smo da će se to vašoj lepšoj polovini dopasti više od bilo kog cveća.

 

2. Romantična večera

 

Ako ne provodite dovoljno vremena zajedno i vaša partnerka vam ponekad to zamera vreme je da je povedete u omiljeni restoran i pokažete da vam je stalo do nje. To može biti i samo neki jednostavni dezert, ne mora da bude večera, skupo piće i tome slično. Važno je samo da znate kakva mesta voli i već ste na putu uspeha. 

 

VEČERA KAO POKLON ZA 8. MART JE SUPER IDEJA
VEČERA KAO POKLON ZA 8. MART JE SUPER IDEJA foto: Profimedia

 

3. Donesite joj doručak u krevet

 

Brz tempo života često nam ne ostavlja dovoljno prostora za zajedničko uživanj u jutarnjim satima. Ipak, 8. mart je poseban dan, a ona će sigurno biti oduševljena ako joj priredite mali znak pažnje. Ustanite pola sata ranije, skuvajte joj kafu, spremite neki lagani doručak i donesite joj - u krevet. Reakcija sigurno neće izostati, a vama će dan biti ispunjen srećom i ljubavlju.

 

4. Nakit sa posvetom 

 

Ukoliko vaša lepša polovina voli nakit, potrudite se da joj na taj način ulepšate dan. Ne mora to da bude ništa preskupo, na tržištu postoji mnogo simpatičnih sitnica poput privezaka sa ispisanim rečima ljubavi od hiruškog čelika, a ni srebro nije preskupo. Maleni privezak u obliku srca košta koliko i malo lepši buket cveća, a ulepšaće je i činiti da kad god ga vidi seti se baš vas. 

 

ŽENE OBOŽAVAJU NAKIT - S NJIM NEMA GREŠKE
ŽENE OBOŽAVAJU NAKIT - S NJIM NEMA GREŠKE foto: Thedugme, Shutterstock

 

5. Slatki ili slani buket

 

Ako vaša devojka ili žena voli slatkiše ili slaniše možda biste trebali da razmislite o tome da joj poklonite nešto u čemu biste mogli zajedno da uživate. Buketi cveća su pomalo dosadni, ali oni od ukusnih čokoladica ili suhomesnatih proizvoda definitivno nisu. Ako provodite veče u svom domu ovo je idealan način da podgrejete atmosferu u spavaćoj sobi, hranite se međusobno, uživanje je zagarantovano.

 

Budite kreativni, budite svoji i uživjate, jedino kad ste opušteni i bez stresa lako možete da usrećite osobu koja je pored vas. 

 

Bonus video:

Kako je 8. mart Saši Matiću promenio život?

 

makonda-tracker