obratite pažnju

OTKRIVAMO GDE JE NAJBOLJI ONLAJN ŠOPING OVOG CRNOG PETKA

0

Crni petak je stigao, a sa njim i neverovatne mogućnosti za velike uštede! Da li već imate spisak za kupovinu pripremljen za dan koji se čeka cele godine? Jednostavno i lako to možete napraviti već sada i kupovati na popustima do 50 % na prvoj i najvećoj TV i online prodavnici u Srbiji - Shoppster.rs.

foto: Promo
foto: Promo

Za ljubitelje kupovine Crni petak predstavlja pravi praznik! Kako biste izbegli nepromišljenu kupovinu, ove godine pokušajte da joj pristupite promišljeno. Na online prodavnici Shoppster.rs cene su uveliko pale, bezbroj je prilika za ogromne uštede, ne samo novca, već i dragocenog vremena.

 

Akcija Crni petak na Shoppsteru obuhvata praktično sve - od najzvučnijih svetskih imena do ponude malih domaćih brendova. U ponudi koja trenutno broji više od 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, ogromnu popularnost već su prikupili modni hitovi renomiranih svetskih brendova, kao što su Francomina, Superdry, Armani Exchange, Stiven Dockman, New Balance i Nike, ali i Eterna Kolagen kao najnoviji šampion kategorije Lepota i zdravlje.

 

Za dodatne pogodnosti i uštede tu je i program lojalnosti, Shoppster Smart. Sada je pravi momenat da otkrijete na koje sve načine možete dodatno da uštedite, personalizujete iskustvo online kupovine i pronađete tačno ono što vam je potrebno po nikad povoljnijim cenama.

 

Shoppster.rs
foto: Promo

 

Znamo da su hladne večeri idelane za omiljenu seriju, udobnu sofu i topao napitak. Uz Shoppster.rs kupovinu svojih najomiljenijih proizvoda možete obaviti upravo iz udobnosti svog doma, bez potrebe da odlazite u tržne centre i haotično lutate po prodavnicama. Pošiljke možete preuzeti na željenom mestu, bilo da je to vaša adresa ili brojni DExpress paketomati u blizini vašeg posla ili kuće.

 

Pogledajte Shoppster ponude za Crni petak i pronađite na jednom mestu sve proizvode koje ste dugo želele. Na taj način ćete kupovati pametnije, brže i jednostavnije.

 

 

 

makonda-tracker