obratite pažnju!

IP KAMERA PO AKCIJSKOJ CENI: Nadgledajte kuću/kancelariju/vikendicu preko BESPLATNE aplikacije u realnom vremenu!

0

Ako želite da u svakom momentu imate kontrolu nad tim šta se događa u vašem domu, vikendici koju ne možete često da obiđete, kao i u kancelariji, evo kamere za koju vam je potrebno svega par minuta da je instalirate - pogledajte je OVDE!

foto: Promo
foto: Promo

Kad vam je potrebna WI FI kamera?

 

kada putujete van grada/države

kada ostavljate decu samu kod kuće

kada stare i bolesne ostavljate same kod kuće

kada ostavljate ljubimce same kod kuće

za nadzor magacina, prodajnih i poslovnih objekata

za nadzor zaposlenih

 

Ogromna prednost ove kamere je što se u svakom momentu možete ulogovati preko svog telefona u aplikaciju i pratiti u realnom vremenu šta se u prostoriji u kojoj ste je ostavili dešava.

 

S obzirom na performanse, sigurno mislite da košta čitavo bogatstvo, ali nije tako – danas je možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po nećete moći ni da poverujete koliko sniženoj CENI!

 

kamera
foto: Promo

 

Sve što je potrebno za njen rad su struja i internet! I to je to! Postavite kameru gde želite, uključite je u struju i instalirajte na telefonu aplikaciju CamHi. Unesite id kamere (piše na dnu kamere) i šifru (koja se kasnije može menjati) i kamera je automatski povezana na wi fi i aplikaciju. Ovo su apsolutno svi koraci, nisu vam potrebna nikakva specijalna znanja i veštine.

 

kamera
foto: Promo

 

Iskoristite POPUST i osigurajte svoj dom ili poslovni prostor. Poručite wi fi kameru na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

makonda-tracker