VAŠ BUDUĆNOST, KARAKTER...

Koje je PRVO SLOVO vašeg imena? Proverite kako ono određuje VAŠU SUDBINU

0

A, M, S, R ili možda T? Pogledajte kako prvo slovo vašeg imena može odrediti vaš životni put, karakterne crte, budućnost...

foto: Alena Ozerova/Shutterstock
foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Ime ne dobijamo slučajno ― ono je deo nas, nosimo ga celog života, simbolizuje deo našeg karaktera i predstavlja našu snagu. Prema verovanju, prvo slovo našeg imena ima najveću snagu i energiju, ali i otkriva kakva vas sudbina očekuje.

 

A

 

Simbolizuje početak abecede, prvo je slovo i ukazuje na osobu vrlo jake ličnosti. Ova osoba je vrlo energična i ima hrabrosti da ispuni svoje ciljeve.

 

B

 

Ova osoba je vrlo temperamentna, a sa druge strane vrlo osetljiva. Sposobna je da se žrtvuje za druge i često to čini na sopstveni rizik. Ovo slovo je povezano sa užitkom kuvanja, seksa, zabava. U životu je često vezana samo za jednu osobu.

 

 

C / Č / Ć

 

Simbolizuje pojedinca koji je vrlo nestašan, pouzdan i osetljiv. Pošto je vrlo pažljiv i racionalan, zna kako da se pobrine za materijalni svet.

 

D

 

Ljudi koji u svom imenu imaju prvo slovo D vrlo su senzualni i poznati kao veliki ljubavnici. Drže se svojih reči, imaju mnogo poznanika, ali retko dozvoljavaju da im neko priđe. Veoma su harizmatični i imaju puno energije.

 

E

 

Ovo prvo slovo označava vrlo društven karakter koji ceni prijateljstvo i iskrenost. Veoma su sposobni u radu sa rukama, žele da budu kreativni i znaju kako da se prilagode.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker