da li ste znali?

OVE ULTRA TANKE NAOČARE ZA ČITANJE SU VELIČINE KREDITNE KARTICE: Ne možete ih izgubiti, a koštaju samo 1.900 din!

0

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefonu, na primer.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nebrojeno puta do sada ste bili u situaciji da morate da promenite naočare jer su se ručkice nakon nekog vremena iskrivile, i samim tim naočare postale ne nosive? Dešava vam se i da ne možete da ih pronađete, konstantno pakovanje u kutije, pa kutije u torbe, pa iz torbe u torbu dovodi do toga da ih jednostavno izgubite? Briga o njima može biti itekako naporna, a neophodne su vam. Zato vam sada predstavljamo NAJTANJE naočare NA SVETU!

 

Ultra tanke naočare
foto: Promo

Napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi. U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefonu, na primer.

 

Kada su spakovane, veličine su kreditne kartice. Nikada ih nećete izgubiti iz vida!

 

Ultra tanke naočare
foto: Promo

 

Dostupne dioptrije su:

  • + 1.00
  • + 1.5
  • + 2.0
  • + 2.5
  • + 3.00.

 

Iskoristite ovu fantastičnu cenu od 1.900 rsd i naručite ih online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

 

 

makonda-tracker