sjajan predlog

NAOČARE KOJE NE MOŽETE DA ZAGUBITE: Oduševiće vas koliko su tanke, lagane i praktične!

0

Svi oni koji nose dioptrijske naočare često se susreću sa gubljenjem istih.

 

foto: promo
foto: promo

Uvek su vam potrebne, a kada ih premeštate sa mesta na mesto često ne možete da se setite gde ste ih stavili, ili ih zaboravite kad krenete van kuće, jer mislite da ste ih spakovali. Futrole zauzimaju dosta mesta, a morate ih imati kako se naočare ne bi oštetile. Zato vam predstavljamo najpraktičine rešenje!

 

Najtanje naočare na svetu sada su došle i na naše tržište! Svojom praktičnošću osvojile su celu planetu!Napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

 

hangar
foto: promo

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarama rešavate i taj problem!

 

hangar
foto: promo

Iskoristite ovu neverovatnu priliku i imajte jednu brigu manje!

Naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

* Dostupne dioptrije su:
+ 1.00,
+ 1.50,
+ 2.00,
+ 2.50 i
+ 3.00.

makonda-tracker