verujte

UĐITE SPREMNI U PROLEĆNU RAVNODNEVICU: Ukoliko ovo uradite 21. marta, sve želje će se ostvariti!

0

Prolećna ravnodnevica 21. marta - dan kada se svetlost i tama izjednačavaju, noć i dan imaju isto sati, a mi doživljavam veliku promenu energije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko želite na najbolji način da iskoristite ovu energiju, uradite postupak za ispunjenje želja 21. marta.

 

Prolećna ravnodnevica 21. marta - dan kada se svetlost i tama izjednačavaju, noć i dan imaju isto sati, a mi doživljavam veliku promenu energije. Priroda se budi i obnavlja, a mi započinjemo proces pozitivne tansformacije u skladu sa njenim božanstvenim tokom.

 

Pojačana energija prolećne ravnodnevice uticaće na naše živote, planove želje - sa prvim promećnim cvetovima, snovi nam postaju realniji, motivacija veća, a ambicije dostižne.

 

Ako želite na najbolji način da iskoristite ovu energiju, uradite jednostavan ritual za ispunjenje želja 21. marta!

 

Potrebno vam je:

 

1 svež cvet

1 suv list

činija vode

2 sveće

olovka i papir

 

Uputstvo:

 

Pripremite sve potrebne stvari za ritual i zpočnite meditaciju. Možete koristiti vođene meditacije, ali i ličnu meditaciju. U zavisnosti šta vma više prija.

Zatip, zapalite obe sveće i stavite ih jednu pored druge. Stavite ruku na srce i izgovorite sledeće afirmativne poruke:

 

"Uravnotežena sam. Svoja sam. Prizemljena sam. Ja sam fokusirana. Ja sam zemlja, ja sam voda. Ja sam vatra, ja sam vazduh. Ja sam Sunce, ja sam Mesec. Ja sam svetlost. Ja sam mrak. Povezan sam sa svime što je unutra i sa svime što je oko mene. Ukorenjena sam u sebi. Ja sam mir. Ja sam ljubav. Ja sam ravnoteža. Ja sam harmonija."

 

Uzmite papir i olovku. Stavite ruku na srce i postavite sebi pitanje: Kako više mogu da poštujem i unapredim svoje životno putovanje? Zapišite odgovore koji vam padnu na pamet.

 

Uzmite drugi papir, stavite ruku na srce i postavite sebi pitanje -

 

"Draga dušo, kako mogu da pronađem svetl energiju i vezu sa svojim unutrašnjim bićem? "Ponovo zašišite odogvore na papir.

 

Pisanje, Potpisivanje, Papir, Olovka, Ruka
foto: Profimedia

Savijte oba papira, a zatim zapalite jedan po jedan papir na plamenu sveće i kada počne da gori ubacite ga u posudu sa vodom.

 

Zatim uzmite u ruku cvet i listi, zatvorite oči, zamislite želju i bacite ih u vodu.

Zahvalite se na svemu što vam je priroda dala i na svim blagodetima koje vam život donosi.

 

 

 

 

makonda-tracker