22. 2. 2021.

ČAROBNI NIZ DVOJKI, MAGIČNA ENERGIJA: Evo šta obavezno treba da uradimo na DANAŠNJI DAN za srećnu budućnost

0

Evo kojih 5 stvari danas treba da uradite za ostvarenje želja i srećniju budućnost!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Danas je 22.2.2021. - magičan dan u kojem imamo simbolični niz brojeva 2-2-2-2-2. Šta ovaj niz zapravo znači u numerologiji i spiritualnom smislu?

Broj 2 je simbol ravnoteže i harmonije, ali i broj koji pored jedinstva simbolizuje i autentičnu prirodu. On je simbol naših urođenih sposobnosti, veština, talenata i ličnih resursa, kao i odnosa sa drugim ljudima, ali najpre i odnosa sa samim sobom.

 

U numerologiji niz brojeva 2-2-2-2-2 nosi energiju i broja 10 koji je zbir ovih dvojki. Broj 10 se takođe odnosi na ravnotežu materijalnog i duhovnog, stvarnog i zamišljenog, stvaranja i razaranja.


Evo kojih 5 stvari danas treba da uradite za ostvarenje želja i srećniju budućnost:

1. Uspostavite balans i ravnotežu u onim poljima života u kojima je to najpotrebnije

Ponekad nas životne promene izbace iz koloseka i čini nam se da su narušile ravnotežu u našem životu. Sadq+a je trenutak da uspostavite balans, da nađete zlatnu sredinu između posla i ljubavi, zdravlja i uživanja, tajni i istine.

2. Pratite tok života

Život nije mirno more, već nepredvidiva reka puna uvala, vrtloga, lepih predela i sjajnih dubina. Naučeni smo da budemo zarobljeni u svojim navikama, ritualima i zaštićeni u zoni komfora. Ali, kada počnete svaku promenu da tumačite kao šansu za razvoj, tada ćete biti bliži uspehu više nego što možete zamisliti.

3. Slušajte svoju intuiciju

Niz brojeva 2-2-2-2-2 podseća nas koliko je važno da slušamo urođeni i prirodni unutrašnji glas. Intuicija ima tu moć da nas usmeri na pravi put, upozori na nepriliku ili nam pokaže vredan znak. Zato otvorite srce i slušajte šta vam poručuje. Takođe, ovaj broj je sjajan pokretač vaših skrivenih sposobnosti i talenata - iskoristite svaku od njih i prihvatite ih kao najlepši dar koji vam je Univerzum dao.

 

4. Danas je dan velikih odluka za budućnost i magičnih želja


Niz 2-2-2-2-2 stvara ravnotežu između vaše intucije i raionalne strane, što predstavlja fantastičan spoj za donošenje važnih i velikih odluka. Ovo je takođe sjajan dan da napravite plan za svoju budućnost, podsetite se na stare želje, nedovršene zadatke i planove koji su ostali zarobljeni u komori vaših nerealnih snova. Sve što danas započnete može vam doneti sreću i napredak u budućnosti. Otvorite srce, zagledajte se u svoju dušu, a zatim u nebo - zamislite najiskreniju želju i verujte u njeno ispunjenje. neka magija svemira odradi svoje...

5. Vi ste kreator svog života!

Svakog dana ponavljajte ovu rečenicu, jer sve zavisi od vas, vaše vere i vaših misli. Usvojite pozitivnu perspektivu, ne gubite nadu pred svakim izazovom, već verujte da čuda postoje i ona će se i dogoditi!

 

 

makonda-tracker