najbolji izbor!

Da li si za šolju kremaste kafe, i to punu do vrha?

0

Kafa je nesumnjivo najpopularniji topli napitak, a izbor kafe je veliki, pogotovo instant, pa je ponekad izazov napraviti pravi odabir!

foto: promo
foto: promo

 

Sve više ljudi, a pogotovo mladih, orijentisani su na uživanje i cene trenutke opuštanja. Kako bi ti momenti biti potpuni, mladi se odlučuju za instant kafu. Mladi ljudi, avanturističkog duha će isprobati svaku od njih, ali će se zadržati na onoj koja im pruži najviše, kako bi trenuci uživanja bili savršeni.

 

Dakle, mladi žele potpuno iskustvo uživanja, pa zbog toga i ne čudi što se sve više njih opredeljuje za Insta Grand. Jer je to brend koji govori, ili bolje reći peva mladalačkim jezikom, zahvaljujući najvećoj regionalnoj pop zvezdi Senidi koja je odabrala Insta Grand kafu kao svoj omiljeni dnevni ritual i užitak.

 

Insta Grand poseduje šarenoliku paletu ukusa, u velikim kesicama, čije su zvezde 3u1 i 2u1 miksevi. Savršen balans najfinije kafe i nežnog mleka, sa ili bez šećera, napuniće šolju do vrha i stvoriti neodoljivo kremastu magiju za maksimalno uživanje.

 

Ukoliko već niste, obavezno probajte Insta Grand sa još više kafe i još boljim ukusom i #SamoUzivaj!

 

pr grand
foto: promo

 

makonda-tracker