icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

proverite

ŠTA PRVO VIDITE NA OVOJ SLICI ― DEVOJKU, TRAVU ILI OGLEDALO? Precizan test ličnosti koji otkriva nešto više o vama

Podeli:

Odgovorite na test ličnosti i saznajte nešto više o sebi. Šta prvo vidite na ovoj slici?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovaj mali test će vam puno reći o nivou na kojem se vaša emocionalna inteligencija nalazi. Pravila su jednostavna ― pogledajte sliku i recite nam šta vam je prvo privuklo pažnju.

 

1. Trava

 

Ako vam je pažnju prvo privukla trava, vi ste osoba koja brine o ljudima iz svog okruženja. Ne očekujete ništa zauzvrat, već sve radite iz srca. Ali tu postoji i jedan problem. Predugo gledate travu i ne primećujete da je u daljini šuma. Tako je i u životu, vama nedostaje objektivnost.

Za razliku od mnogih ljudi, ne bojite se da tražite pomoć kada vam zatreba i bez problema pokazujete i svoju ranjivu stranu.

 

2. Devojka

 

Ako ste prvo videli devojku na slici, onda ste tip osobe koja misli i osećanja drugih ljudi stavlja iznad svojih.

Vaša emocionalna inteligencija je prilično dobro razvijena, kao i sposobnost saosećanja sa drugima. Međutim, to vas može koštati u životu. Ukoliko ne prestanete da prvo mislite na druge, a onda na sebe, to će se loše odraziti na sve aspekte vašeg života.

 

3. Ogledalo

 

Ako ste prvo primetili ogledalo, vi ste osoba koja dobro vlada sopstvenim emocijama i zna da sagleda objektivno situaciju u kojoj se nalazi. Međutim, ponekad ste previše empatični i neke stavri, koje ne biste trebali, doživljavate lično.

Ako je osoba iz okruženja tužna, vi ćete verovatno pokušati da pronađete šta je to muči i probati da je izvučete iz problema.

 

 

Inicijalizacija u toku...