DA LI STE MEĐU NJIMA?

IMAMO IH SVI, ALI ZA NJIHOVA ZNAČENJA MALO KO ZNA: Ljudi s MLADEŽIMA na ovih 12 mesta, rođeni su za BOGATSTVO I USPEH

3

Hinduisti veruju kako mladež na određenom delu tela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti. Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegovog značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mladežima smo svi obeleženi od detinjstva. Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja.

 

1. Mladež na desnom obrazu

 

Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon svog venčanja steći veliko bogatstvo.

 

2. Mladež iznad usana

 

Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa se samim tim se i brže bogate od drugih ljudi.

 

3. Mladež kod nosa

 

Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspeh, zdravlje i poslovni uspeh u životu.

 

4. Mladež na peti

 

Mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, ni putovanja preko okeana nisu retkost za ovu osobu.

 

5. Mladež na struku

 

Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju zaista posebne osobe. Iako se vlasnici mladeža na struku većinu života osećaju nezadovoljnim i nemirnim jer uvek teže nečemu većem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i mnogo će toga postići.

 

 

6. Mladež između očiju

 

Takozvano "treće oko" obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker