osigurajte se

OSIGURAJTE SEBI BEZBEDAN PUT: Budite bezbrižni tokom vožnje i sačuvajte svoje živce i novac uz pomoć ovoga!

0

Pravo rešenje za vas

foto: Profimedia
foto: Profimedia

S obzirom na to da je nepažljivih vozača i pešaka sve više, trebalo bi se zaštititi od nekih nemilih događaja. Kao najzgodnija pomoć u tim momentima, najbolje su se pokazale auto kamere. One su sada pristupačne maltene svima i zaista mogu sačuvati živce, kao i novac. Posedovanje video snimka u slučaju bilo kakvog incidenta može na sudu biti presudan dokaz da niste krivi – snimanje auto kamerom je dozvoljeno i snimak se može koristiti na sudu kao dokaz. U slučaju sudara ne morate se plašiti da li će neko govoriti suprotno od zbivanja i kako ćete dokazati da niste krivi – auto kamera je tu da vam sačuva vreme, živce i novac koje biste izgubili u slučaju dugogodišnjih suđenja i dokazivanja.


Pri odabiru auto-kamere ne gledajte njenu cenu, jer „jača“ cena ne mora da znači i da je kamera bolja. Obratite pažnju na njene karakteristike. Jedna od najtraženijih auto-kamera na našem tržištu je 2.7 LCD, 1080 mpx. Ima HD sočivo – 2.7, inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje. G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32 GB. Kamera automatski snima kada se auto upali.

 

 

foto: Promo

Ovu kameru za snimanje vožnje možete poručiti online u svakom trenutku OVDE, po akcijskoj ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h. Paket sadrži kameru, nosač, auto punjač i uputstvo na engleskom.


*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

 

 

makonda-tracker