DA LI BISTE PRISTALI NA OVO

NAPAJA TELO ENERGIJOM, A ČVRSTU HRANU NE JEDE: Neobična devojka iz Minesote, živi od VAZDUHA i VOĆNIH NAPITAKA, a ovako opisuje svoje ZDRAVLJE!

0

Ubeđena je da je ovakav način života ispravan!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Odra Bear (25) tvrdi da praktikuje bretarijanizam, što znači da energiju dobija isključivo iz disanja, tečnosti i vežbanja.

 

Devojka koja izbegava čvrstu hranu kaže da je njen najduži post trajao čak 97 dana. Zdravlje joj je, tvrdi, savršeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gold Light (@audrabear) on

 

Napajanje tela energijom putem vežbi disanja, postalo je popularno u Americi tokom osamdesetih godina prošlog veka. Međutim mnogi veruju da ovakav stil života nosi mnoge rizike, i nedostaje naučnih dokaza koji bi potvrdili da je bretarijanizam koristan za zdravlje čoveka.

 

Ova devojka godinama je bila vegetarijanka, dok nije otkrila bretarijanizam. Objašnjava da je pravilim disanjem u trajanju od 45 minuta, tokom pet dana, uspela da suzbije glad i želju za čvrstom hranom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gold Light (@audrabear) on

 

"Nisam se namjerno odrekla hrane. Počela sam da vežbam disanje i nakon otprilike pet dana nisam više osećala želju za čvrstom hranom. Disanjem na ovaj način ublažava se stres, olakšav probava, zaustavlja glad i pojačava se mentalna snaga i sreća čoveka. Nikome ne bih preporučila da posti ili da radi ekstremnu detoksifikaciju tela bez prethodnog učenja o pravilnom disanju", tvrdi Odra.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

Govoreći o svojoj životnoj rutini, ona kaže da joj svaki dan započinje vežbama disanja iz dijafragme.

 

"Vežba svesnog disanja traje oko 45 minuta. Zatim vežbam jogu, sunčam se, ponovo radim vežbe disanja, provodim vreme u prirodi i šetam. Čvrstu hranu ću pojesti samo u specijalnim prilikama poput rođendanskih proslava", objašnjava ova neobična devojka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gold Light (@audrabear) on

 

"Mislim da ljudi jedu iz čiste navike umesto iz stvarne potrebe. Stoga smatram da bi im prelazak na ovakav način života uštedeo dosta energije i novca, da ne pominjem zdravstvene koristi koje bi zasigurno osetili u kratkom roku", smatra Odra Ber

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gold Light (@audrabear) on

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker