SUTRA JE TAJ DAN!

7.7. JE MISTIČAN NIZ KOJI VAM DONOSI NEVEROVATNE STVARI: Izaći ćete iz začaranog kruga i desiće vam se SREĆA, MIR I ZADOVOLJSTVO!

0

U nedelju nas očekuje uticaj mističnog niza brojeva 7-7 - evo šta treba da uradite za ispunjenje snova!

foto: Profimedia

7.7 2019. godine dolazi do vladavine magičnog niza brojeva 7-7, piše Lovesensa.

 

Ovim nizom brojeva svemir nam šalje jasnu poruku - mnoge pozitivne stvari i napredne promene dogodiće se u vašem životu.

 

Niz brojeva 7-7 poručuje da se treba osvrnuti unazad i sagledati svoje loše navike i lične strahove. Vreme je da izađete iz tog začaranog kruga i otvorite dušu za sreću, mir i zadovoljstvo.

 

Važno je da ostanete verni svom duhovnom putu i fokusirate se na sve te predivne stvari koje čine vašu pravu, istinsku prirodu.

 

foto: Profimedia

Sagledajte sebe u najboljem mogućem svetlu, prestanite da se fokusirate na negativne stvari. Niko nije savršen i svako ima pravo na grešku i pad. Ukoliko vam vaše mane smetaju i sputavaju vas na putu uspeha, prihvatite ih. Tek kada ih prihvatite, imaćete šansu da se aktivirate i menjate svoju negativnu stranu.

 

Niz brojeva 7-7 donosi i prelepe šanse u ljubavi. Otvorite srce za novu ljubav, otpustite nesigurnost. Svemir poručuje da morate vežbati samopouzdanje i sposobnost odlučivanja.

 

Zapamtite da za stvari koje greju srce ponekad vredi rizikovati.

 

 

makonda-tracker