SREĆA

Snagom misli do BOGATSTVA: Usmerite energiju i u 3 koraka dođite do uspeha!

0

Sve što svakodnevno viđamo i što se događa rezultat je snage misli.

novčanik sa parama
novčanik sa paramafoto: Shutterstock

Da li vam treba dokaz?

 

Samo pogledajte oko sebe. Kada je reč o našem životu, a pogotovo o finansijskoj situaciji, često smatramo da je za nju odgovorna neka druga sila.

 

Ljudi ističu sreću... inteligenciju... obrazovanje... okolnosti... poslovne odluke... kao razlog njihovog bogatstva ili nemaštine. Na količina novca koju imate utiču vaše misli, prenosi Sensa.

 

Ovo je divna vest, jer znači da već imate sve što je potrebno da biste postali bogati. Bez obzira na to odakle dolazite ili šta se do sada postigli, rođenjem posedujete izvor bogatstva. Vi ste rođeni bogati, a u svom umu imate stvarnu banku.

 

Pa... kako je otključati?

 

Prvi korak jeste da razumete šta znači rečenica da bogatstvo nastaje u našoj glavi. Ne radi se tek o pozitivnim mislima ili o želji da budete bogati. Nepromenjiv zakon Univerzuma nalaže da prvo nešto morate imati mentalno kako biste to imali fizički. Drugim rečima, morate zaista stvoriti, u svojoj mašti, novac koji želite. On mora biti stvaran jednako kao i bilo šta što možete videti i dotaći u stvarnosti.

 

Jedna od prvih stvari koju treba da učinite jeste da stvoriti untrašanje bogatstvo i uspeh koji će se na kraju odlikovati u spoljnim materijalnim bogatstvima.

 

 

Ovo su tri najsnažnija načina da to postignete:

 

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker