Jeste li mladi, zreli ili stari

Jedini pravi način kako da saznate: Koliko je stara vaša duša?

0

Reinkarnacija kaže da čovek nema samo jednu priliku za život i učenja, već da on ima nekoliko života u kojima raste, uči i sazreva. Saznajte šta je tačno starosna dob duše!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kažu da je život "putovanje", "škola" koja nas uči važnim lekcijama. Ali zašto? Jeste li ikada razmišljali o mogućnosti da se lekcije koje naučimo i mudrost koju steknemo u ovom životu prenose u naše iduće živote? Možda je moguće da naš život nije jedino putovanje iskustva, napretka i sazrevanja - već je cela svesna egzistencija?

 

Da li je moguće da je reinkarnacija odgovorna za mnoštvo različitih svetonazora, instinktivnih poriva i esencijalnih životnih odluka koje donosimo?

Reinkarnacija kaže da čovek nema samo jednu priliku za život i učenja. On ima nekoliko života u kojima raste, uči i sazreva. Starosna dob duše temelji se na različitim nivoima napretka koji duša dobija tokom svog reinkarnacijskog putovanja. Kako osoba napreduje na hijerarhijskoj lestvici, otplaćujući karmu, slobodna se vratiti jedinstvenoj i beskrajnoj svesti dosežući konačno oslobođenje.

 

 

Neki to nazivaju stanjem "nirvane", neki "nebo", a neki "raj".

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker