slažete li se s ovim tvrdnjama?

Poznati psiholog o ljubavi i sreći: Zdrava osoba ne želi da se uda i još 19 zanimljivih stavova

0

On je najpoznatiji psiholog Rusije. Čovek koji nekad zvuči kao najveći cinik, ali i te kako zna o čemu priča kada savetuje žene, roditelje, ljude koji imaju osećaj da nikada neće biti srećni...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ravnodušnih na reči Mihaila Labkovskog nema: neko ih potpuno prihvata, neko sa negodovanjem opovrgava. Ali i za jedne i za druge njegove reči imaju ogromnu snagu. One su zasnovane na "zdravom cinizmu" i dugogodišnjem iskustvu.

 

Ovakve devojke su neodoljive muškarcime: Osobine koje krase najpoželjnije među nama

 

1. Zdrava osoba ne želi da se uda. Prva stvar koju treba da uradite - jeste da prestanete da želite da se udate. Drugim rečima, ako želite da se udate, treba da prestanete da mislite o tome.

 

2. Zalog srećnog porodičnog života, braka i seksa sa samo jednim partnerom, samo je u jednom - u stabilnoj psihi. Bez ustupaka, i kompromisa - to je sve direktan put ka kardiologu ili onkologu. Kada čovek ima stabilnu psihu, on može da živi sa jednim partnerom ceo život. I da ga voli.

 

3. Ljude se ne vole zbog toga što su fini. Žena je za muškarca samo prazan prostor, ako on ne može reći o njoj, ko je ona, šta je ona i šta ona voli za doručak. Paradoks je u tome da bossy, bitchy žene muškarci obožavaju.

 

4. Uzrok ženskih problema nije u tome što se on ponaša kao jarac. Uzrok je u tome što ona ima neurozu, koja zahteva izlaz. A za taj izlaz neophodan je određeni čovek i odnosi u kojima bi ona mogla da pati. Zbog toga ona namerno stupa u takve odnose, jer od detinjstva ima psihičku potrebu za tim.

 

5. Mi merimo ljubav nivoom patnje. U zdravoj ljubavi - reč je o tome koliko si srećan.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker