Dan za vas

Dragana Jovanović: U trendu je nov model lepe žene – ona koja inspiriše druge žene

0

Popularni ženski event Dragane Jovanović - Dan za Vas okupio je u nedelju 24. septembra brojne učesnice oko teme Lepota je u nama.

foto: Promo
foto: Promo

 

Renomirani i regionalno priznati life, health i business coach i trener za lični razvoj Dragana Jovanović, na svom događaju je ovog puta ponovo okupila i poznate žene iz medija i javnog života koje su otvoreno diskutovale o tome šta je stvarna ženska lepota, kako mediji grade mit o ženskoj lepoti i kako on utiče na samopouzdanje žena, ali i o tome do koje mere su selebritiji postali glavni influenseri mladih žena.

 

foto: Promo

Na panelu na kojem je moderator bila novinarka i PR-ovka Saša Simović, učestvovale su Marina Kosanović, dugogodišnji medijski ekspert i urednica, Snežana Dakić, tv autorka, novinarka i urednica, Lidija Ćulibrk i specijalista medicinske psihologije, Vera Nikolić, glavna urednica tematskih web sajtova Adria Media Group, kao i sama Dragana Jovanović koja je sa panela uputila najvažniju poruku.

foto: Promo

Na Danu za Vas  nismo prvenstveno naglašavale lepotu koju dobijamo rođenjem, već smo govorile o snazi one unutrašnje lepote kojom izražavamo sebe.  Ta je lepota zapravo naša harizma, šarm, to je personality koji sija i koji blista, koji traje i koji raste tokom celog života ako ga negujemo i ako mu damo priliku da izađe iz ljušture pogrešnih  uverenja, predrasuda, stereotipa i samokritike!  Ja stvarno verujem da je u trendu novi model lepe žene - ona koja inspiriše druge žene –  zato što je ostvarena, zato što veruje u sebe i zato što je svoja – zato što je autentična!“ istakla je Dragana Jovanović koja je u sklopu ovog besplatnog ženskog eventa održala i svoju posebnu Body & Soul sesiju.

foto: Promo

- Spoljašnjoj lepoti  sjaj daju mladost i sudbina a unutrašnja lepota  je odraz našeg rasta i razvoja, profesionalnog i ličnog. Zato sam kroz svoju sesiju 'Kako nas telo podržava da budemo uspešne' podvukla značaj poštovanja zdravog životnog stila. Kretanje, pravilna ishrana, san, hidratacija i tehnike opuštanja nam daju lepotu i istovremeno nam daju snagu da pratimo sve zahteve koje savremen način života stavlja pred nas. Briga o telu je preduslov za sva ostvaranje, jer dugoročno, nema ni lepote ni uspeha bez zdravlja - zaključila je Dragana Jovanović uz koju su ispred brojnih učesnica zanimljive radionice održali i modni konsultant Ašok Murti i  prof. dr Svetlana Stanišić, profesorka na Univerzitetu Singidunum.

 

Nedeljno druženje sa Draganom Jovanović i njenim gostima predavačima potrajalo je do večernjih časova.

 

 

makonda-tracker