ne propustite

Dragana Jovanović vas poziva na dan ženske lepote: Iskoristite dan samo za vas!

0

U nedelju 24. septembra, renomirani life, health i business koač i trener za lični razvoj Dragana Jovanović ponovo okuplja žene svih generacija na svom popularnom javnom eventu Dan za Vas.

foto: Promo
foto: Promo

Za temu predstojećeg Dana za Vas koji će se održati po 24. put, Dragana Jovanović je odabrala temu Lepota je u nama, a program u kome će u toku nedeljnog popodneva od 15:30 do 20 časova besplatno uživati sve učesnice, održaće se na lokaciji splava PORT by Community.

 

Prihvatanje sebe umesto stalne potrebe da se ‘doradimo’ je način da prestanemo da hranimo sopstveno nezadovoljstvo. Lepa žena je ona koja se ne upoređuje sa drugima ženama – sa njihovim godinama, lepotom, statusom... Slavite SVOJ život u godinama koje imate, negujte se, budite fit, zdrave i blistajte! Sijajte sebe, svoje iskustvo, svoj stil - živite trenutak u kome ste jer tada živite iz duše. Duša ne stari i uvek se vidi u očima, koje ili sijaju ili su se ugasile. Tu se kriju lepota i mladost!”, poručila je u susret održavanju Dana za Vas Dragana Jovanović, koja će upravo sa temom ženske lepote Dan za Vas da otvori velikim panelom.

foto: Promo

 

U panelu će joj se pridružiti i poznate žene iz javnog života i sa medijske scene - Marina Kosanović, dugogodišnja medijska ekspertkinja i urednica, Snežana Dakić, tv autorka, novinarka i urednica, Lidija Ćulibrk, glavna urednica i specijalista medicinske psihologije, Vera Nikolić, glavna urednica tematskih web sajtova Adria Media Group i Danijela Dimitrovska Amidžić, manekenka, a panel će moderirati novinarka i PR menadžerka Saša Simović.

Da li je ženska stvarna lepota zauvek zamenjena GMO lepotom; da li imamo vremena i strpljenja da otkrivamo unutrašnju lepotu koja daje sjaj i personaliti svakoj ženi; kako mediji i modna industrija oblikuju sliku idealne ženske lepote, samo su neke od tema koje ćemo da otvorimo u toku panela, a u popodnevnim časovima, učesnice očekuju i sesije sa sjajnim gostima predavačima. Ašok Murti će za učesnice održati svoju sesiju ‘Stil počinje tamo gde prestaje upoređivanje sa drugima‘, a o zabludama o treningu i ishrani govorit će Prof. dr Svetlana Stanišić”, naglasila je Dragana Jovanović, koja će u sklopu Dana za Vas održati i svoju autorsku sesiju Kako nas telo podržava da budemo srećnije i uspešnije i otkriti okupljenima što od novih seminara do kraja godine priprema u sklopu Body & Soul koncepta.

 

Sve žene koje se žele da se pridruže besplatnom Danu za Vas 24. septembra, svoje prijave treba što pre da pošalju na na e mail lifecentar.danzavas@gmail.com, jer je broj mesta ograničen. Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu.

 

 

makonda-tracker