Ove godine sve je ružičasto!
Millenial pink manija zahvatila je čak i gastro područje pa smo dobili ružičastu tekilu i džin, između ostalog.
Adaptogena čokolada: Za balans i dobru energiju tokom čitavog dana
A proizvođač jedne od najkvalitetnijih belgijskih čokolada na svetu, Callebaut, otkrio je možda i najukusnijeg predstavnika ovog trenda – ružičastu čokoladu.
RUŽIČASTA ČOKOLADA
Uz crnu, mlečnu i belu, čini se da bismo uskoro mogli degustirati i novu vrstu...
Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...
Ružičasta čokolada službeno se zove Ruby i dolazi od istoimene vrste kakao zrna. Specifična boja dobijena je posebnim postupkom procesiranja zrna bez dodavanja veštačkih ukusa i boje.
Kažu da ukus donosi ukuse bobičastog voća i posebnu glatkoću kakva se ne oseća kod ostalih vrsta čokolade.
Ruby je svečano predstavljena u Šangaju ovih dana, a mi se nadamo da će se uskoro proširiti po tržištu.