radionica u beogradu

Bolest kao trauma i kako je isceliti

0

 

U sklopu sedmodnevnog putovanja boravka na Balkanu i programa putovanja ”Celovito lečenje u srcu prastare Evrope”, čuvena američka psihoterapeut, socijani traumatolog i konstelatorka Engvin Sen Džust, posetiće 10. septembra i Srbiju kada će u Beogradu biti upriličena celodnevna radionica sa njom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Engvin Sen Džust će raditi sa onima koji bi želeli da pogledaju u svoju bolest, kao bolest čitavog sistema (porodice) koju su oni poneli na svojim leđima iz lojalnosti prema nekome voljenom, a zaboravljenom, isključenom ili neviđenom, a u Srbiji će je ugostiti konstelator i iskustveni astrolog Ivana Marković.

 

Ova radionica na temu ”Bolest kao trauma i kako je isceliti” pomoći će vam da progledate, odnosno da vidite jedan deo vašeg života, vašeg telesnog kao i porodičnog sistema i da usvojite jedan njegov važan deo koji je bio isključen. Time će sve biti zalečeno i celi sistem će „prodisati“.

 

"Najlbolje vreme da se izleči bolest je pre nego što postane sastavni deo naše slike o nama samima." (Džejn Roberts)

Vreme provedeno sa Engvin nudi nam mogućnost istraživanja potencijalnog odnosa između trauma i bolesti, koje zajedno sa drugim faktorima mogu izazvati našu imunološku reakciju, koja takođe može uticati ne samo na pacijente, već i na naše porodice i naše naslednike generacijama kasnije.

O tome zašto je područje Evrope interesantno ovoj vrhunskoj svetskoj konstelatorki koja dolazi iz Amerike, ona kaže:

“Evropa je u bolu. Podeljena, fragmentirana i u agoniji nekog novog rođenja I stvaranja. Njena budućnost je u rukama svih nas. U morfogentetičkom polju kontinenta postoje duboke rane. Zašto se ne udružite i ne izlečite u celinu”, pita se Engvin.

foto: Promo

Radionica će biti održana 10. septembra, u Jevrejskoj opštini u Beogradu, od 10h do 18h.

 

makonda-tracker